Meer dan 80 jaar ervaring

Meer dan 80 jaar ervaring en toch… zijn wij een jong Belgisch bedrijf. Anno 2014! Onze ervaring en kennis hebben wij van het gerenommeerde familiebedrijf Foto Koch in Schoolfotografie. Sinds 80 jaar maken zij schoolfoto’s in Nederland. Sinds 2014 doen wij dat ook in België, met onze Belgische vestiging.

 

Met beschikking over een modern geavanceerd foto-labo, een technologisch hoogstaand computersysteem en service gerichte medewerkers kunnen wij onze klanten een fantastische kwaliteit en service bieden. Net als alle ouders, grootouders, verzorgers en scholen willen wij onze kinderen zo spontaan, karakteristiek en mooi mogelijk gefotografeerd zien op schoolfoto’s. Elk kind is uniek en elk kind mag gezien worden. Dat is onze gedrevenheid en passie.

Onze internetsite is geheel beveiligd waardoor privacy en discretie van alle foto’s gegarandeerd zijn. Alleen ouders/verzorgers hebben toegang tot de foto’s van hun eigen kind(eren) en natuurlijk de groepsfoto. Onze enthousiaste medewerkers zijn direct beschikbaar voor al uw vragen, het toesturen van onze brochure of het maken van een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.