Informatie voor scholen

Basisonderwijs

Kiezen voor SchoolFoto Koch als schoolfotograaf is kiezen voor mooie, moderne foto’s, tevreden ouders en geen extra werk voor uw school.

Voorbeeld Jongen Voorbeeld Meisje

Waarom kiezen voor SchoolFoto Koch?

 • Naast de traditionele portretfoto maken we ook altijd een pure foto waar het kind wat ‘losser’ op staat. Op basis van het karakter van het kind kiezen onze fotografen voor de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, afwachtend. En dat levert de beste, meest natuurlijke foto’s op.
 • De complete afhandeling van de schoolfotografie loopt via internet. Dit betekent dat de school geen enkele administratie meer hoeft te doen. De school regelt op de fotodag zelf alleen de studioruimte en de planning voor de fotosessies per groep. Daarna deelt de leerkracht de persoonlijke inlogcodes uit aan de leerlingen. SchoolFoto Koch doet de rest.
 • We werken vlot. Onze fotografen fotograferen 200 tot 220 leerlingen per dag. Ze stellen de kinderen op hun gemak bij de fotosessie, waardoor niemand lang op zijn/haar beurt hoeft te wachten. Ook de kapoenen niet.
 • De komst van SchoolFoto Koch kost de school niets.
 • SchoolFoto Koch biedt ouders de keuze uit een klassieke pasfoto en een vlotte actiefoto. Er zijn keuzepakketten voor elk type portemonnee, vanaf 5,50 euro.
 • Stafmedewerkers van uw school krijgen een tegoed dat in onze webshop gebruikt kan worden om een fotopakket naar wens samen te stellen.
 • De privacy van de leerlingen is gewaarborgd: de inlogcodes waarmee de ouders de foto’s van hun kinderen kunnen bekijken, zijn persoonlijk. Ouders kunnen zelf de code doorgeven aan familie voor nabestellingen.
 • SchoolFoto Koch heeft ervaren mannelijke en vrouwelijke fotografen. Indien gewenst kunnen scholen met hun ‘eigen’ fotograaf werken. De fotograaf maakt dan foto’s conform onze opstelling/kwaliteitsvereisten, ontvangt een aantrekkelijke dagvergoeding en maakt gebruik van ons (internet)systeem.

 

Bekijk onze referenties

Secundair onderwijs

Wij maken uw administratie compleet. Dat doen we snel, efficiënt en persoonlijk.

pas_transparant

Vijf redenen om ons uw schoolfoto’s te laten maken

 1. U krijgt van ons een CD-ROM met pasfoto’s gekoppeld aan de leerlingennummers. De foto’s zijn bewerkt in ons geavanceerde foto-labo.
 2. We komen binnen twee weken gratis terug om absente leerlingen alsnog op de foto te zetten. (keuze optie en vanaf 7 leerlingen)
 3. Uw school heeft een eigen vertegenwoordiger welke uw belangen behartigt en altijd bereikbaar is op werkdagen.
 4. We hebben een aantrekkelijke bonus voor scholen die de schoolfotodag(en) plaats laten vinden buiten het hoogseizoen.
 5. Indien gewenst kunnen wij uw nieuwe leerlingen bij de inschrijving alvast fotograferen. Zo is uw administratie aan het begin van het nieuwe schooljaar compleet.

 

Bekijk onze referenties