In 1932 richtte Joop Koch Foto Koch Schoolfotografie in Baarn op.
In 1954 nam zoon Joop Foto Koch van zijn vader over. Hij runde het 48 jaar lang, met als motto ‘hard werken, mooie foto’s maken’.
Joop: “We hadden drie schoolfotografen en mezelf in dienst. Ik bracht ze ‘s ochtends weg en gaf ze een tientje mee voor de taxi terug. We bezochten scholen in het hele land, maakten lange dagen en mooie schoolfoto’s. Zo hebben we Foto Koch opgebouwd.”
1940
1950
1960
1970
1980
1990
2000
2010

1954

21 september

1932

Foto Koch heeft zich ontwikkeld tot een modern bedrijf met een groot team professionele fotografen die gebruik maken van mobiele studio's en hoogwaardige apparatuur.

Via onze website bestelt u met uw persoonlijke inlogcode snel en makkelijk de mooiste foto's. Kwaliteit staat bij ons voorop en we zorgen altijd voor een ruime keuze foto's. Daarnaast bieden we een breed assortiment foto-funproducten.

Vanuit ons bedrijfspand in het midden van het land worden alle foto's en fotoproducten 'in huis' met zorg verwerkt, geproduceerd en verstuurd. Uw foto's zijn binnen enkele dagen in huis.

nU

- Ons team -

Altijd al eens afgevraagd wat er bij Foto Koch allemaal gebeurt? En welk proces een foto doorloopt? Ons enthousiaste team laat u graag kennis maken met onze verschillende afdelingen:

- Vacatures -

Wil je ook graag onderdeel worden van het gezellige team bij Foto Koch? Bekijk dan onze openstaande vacatures:

Freelance Schoolfotograaf

kom jij straks ons

team versterken?

Freelance Schoolfotograaf

Bij Foto Koch maken we pure, spontane schoolfoto’s door heel België. Dat doen we als familiebedrijf al meer dan 80 jaar. Makkelijk online te bestellen, altijd goede kwaliteit!

Voor ons enthousiaste en gedreven team zijn wij op zoek naar een Freelance Schoolfotograaf, die woonachtig is in België.

Klik hier om de volledige vacature te downloaden (in PDF formaat)

In deze functie:

* maakt u dé foto’s van de kinderen die school en ouders graag als herinnering willen hebben

* bent u het visitekaartje van Foto Koch

* werkt u dagelijks met kinderen, zowel basisscholieren als middelbare scholieren

* werkt u zelfstandig of in een klein team

* bouwen we in onze drukke perioden op uw inzet


Klik hier om de volledige vacature te downloaden (in PDF formaat)


Herkent u zich in het bovenstaande profiel? Stuurt u dan vandaag nog uw motivatiebrief en CV naar

werkenbij@fotokoch.nl t.a.v. Debby Welgraven, HR Manager.

Relatiebeheerder 2

Bij Foto Koch maken we pure, spontane schoolfoto’s door heel Nederland. Dat doen we als familiebedrijf al meer dan 80 jaar. Makkelijk online te bestellen, altijd goede kwaliteit!

Om ons verkoopteam te completeren zoeken wij een Relatiebeheerder (24 uur per week) voor het rayon Noord-Brabant en Limburg.

Om de fotografiedag op een school zo goed mogelijk te laten verlopen, ben jij de spin in het web. Je zorgt voor een goed geplande fotografiedag en bespreekt dit met je klant. Daarnaast zorg je er moeiteloos voor dat je ook potentiële klanten aan Foto Koch verbindt.

Klik hier om de volledige vacature te downloaden (in PDF formaat)

In deze functie:

* ben je het eerste aanspreekpunt voor de scholen

* weet je de klant aan je te binden met jouw servicegerichte instelling

* breid je jouw klantenbestand uit

* zorg je voor een goede administratie

* evalueer je de fotografiedag met de school

* regel je in overleg met de fotografen en overige afdelingen een goede fotografiedag

* denk je actief mee om onze producten te verbeteren en te vernieuwen

* werk je met name vanuit ons kantoor in Eemnes, maar bezoek je ook regelmatig klanten in jouw rayon Noord-Brabant en Limburg (80-20)


Klik hier om de volledige vacature te downloaden (in PDF formaat)


Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature en wil je graag ons enthousiaste team komen versterken? Stuur dan vandaag nog je motivatiebrief en CV naar

werkenbij@fotokoch.nl t.a.v. Debby Welgraven, HR Manager.

- privacy -

Omdat we ons zeer bewust zijn van het belang van privacy, besteden we veel aandacht aan veilige bestandsopslag. Alle foto’s en gegevens worden bij ons volgens de richtlijnen van de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) beveiligd.